Ca o dulceață minunată de psalm,
dragostea lui Dumnezeu ne împresoară.
Ca o cântare îmbalsămată,
de peste tot bucuria vieții ne înfășoară.
Și inimile noastre însetoșate
sorb din adânca înfiorare,
ca peștii în apele afundate,
muzica binecuvântării Sale.
(Ieroschim. Daniil Tudor, 30 mai 1953, Sihăstria Neamț)

Cautati si ...veti afla

luni, 15 martie 2010

O mână și o viață


Acum 1 an și jumătate în urmă pășeam cu emoție in piept și multe dorințe în inimă într-o școala din Capitală. Visez mereu ( dar în sensul de dorință) să fac lucruri multe, mărețe dacă se poate să schimb și lumea. Evident că este un vis copilăresc din moment ce schimbarea ar trebui să vină în primul rând de la cel ce o dorește pentru ceilalți și se face prin lucrarea lui Dumnezeu.
Aș vrea să evidențiez modul în care am fost primită...cu multă căldură și familiaritate în special de doamna directoare care întinzându-mi prietenește mâna mi-a spus ca se numește „Cami”. Acest gest mi-a dat încredere. Dar cu toții știm că viața ne este presărată și cu încercări care își au și ele rostul. Astăzi Camelia State, profesoară de limba germană la școala 179, trece printr-una din acele încercări. O suferință, care se pare devine un „trend” al secolului 21...leucemia. Dar există un mare „dar”...nu suntem singuri în existență...Și cel mai bine El, Domnul ni se descoperă în suferință și în încercare atât celui care care se află în încercare dar și celor care se fac părtași la suferința aceluia. Noi putem, prin iubire dezinteresată, prin voință, printr-o mână întinsă să salvăm împreună o viață. Nu spun povești frumoase despre cât de umanitari putem fi ci pun în prim-plan un fapt cât se poate de real. O mână de a ta poate salva o viață. Nu rămâne indiferent! Am să atașez mai jos contul în care poți dona, atât cât ai! Va vedea Domnul gândul bun și va înmulți darul tău!
Aici, mai jos, poți citi scrisoarea adresată de domnul director al Scolii 179 tuturor prietenilor și cunoscuților, dintre care de astăzi faci parte si tu, cel care ai citit cele scrise.


Pentru primavara 2010 şi pentru primăverile ce vor veni !


Pentru cei mai multi dintre noi, primăvara înseamnă renastere…
Pentru colega noastră, Camelia State, profesor de limba germană şi Director adjunct al Scolii nr. 179 din Bucureşti, această primăvara înseamnă începutul unei lupte pentru supravieţuire, înseamnă tristeţe si durere la gândul ca fiecare clipă petrecută alături de proprii copii (in varsta de 6, respectiv 8 ani…) poate fi ultima…
Un om energic, implicat, dedicat şcolii şi carierei de cadru didactic, o persoana care insuflă dorinţa de a trăi are nevoie de ajutorul nostru într-o lupta cu o boală pentru care timpul este cel mai mare duşman : leucemie mieloidă cronică in fază accelerată.
Avem puterea sa redăm unui om viaţa, avem puterea sa redăm unor copii bucuria de a spune « mama » şi de a sarbători fiecare « 8 Martie » !!!
Avem convingerea ca fiecare gând bun înseamnă o rază de speranţă şi ştim ca orice sprijin oricât de mic este un pas spre vindecare !
Donaţiile se pot face in contul :
COD IBAN RO95BRDE445SV33022874450



Vă multumim !


În cazul în care cele expuse nu vi se par plauzibile puteți să ma contactați pe adresa de e-mail radu_cristina91@yahoo.com unde vă voi sta la dispoziție cu răspunsurile de care aveți nevoie.
Vă mulțumim din inimă și nu uitați să ajutați, chiar și cu rugăciunea, căci știm cu toții puterea vindecătoare a iubirii frățești și a credinței neclintite.
Mâna ta întinsă poate salva o viață!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu