Ca o dulceață minunată de psalm,
dragostea lui Dumnezeu ne împresoară.
Ca o cântare îmbalsămată,
de peste tot bucuria vieții ne înfășoară.
Și inimile noastre însetoșate
sorb din adânca înfiorare,
ca peștii în apele afundate,
muzica binecuvântării Sale.
(Ieroschim. Daniil Tudor, 30 mai 1953, Sihăstria Neamț)

Cautati si ...veti afla

vineri, 26 martie 2010

Copilărie,Lumină și Înviere


În sâmbăta Învierii lui Lazăr, care precede învierea Mântuitorului, când lumina se revarsă din toate peste toate, niște copilași, cu suflet curat și lin s-au hotărât să se adune și să aducă laudă Protectorului lor- Mântuitorului Iisus Hristos. Locul de întâlnire este Biserica ”Înălțarea Domnului”(unde paroh este părintele Stan Corneliu Ioan) din Comuna Manasia, județul Ialomița. Concertul în cinstea Învierii se numește FESTIVALUL JUDEȚEAN DE CÂNTĂRI RELIGIOASE ȘI TRADIȚII PASCALE. Dacă nu sunteți din Manasia, Urziceni sau localitățile limitrofe și ați dori să ajungeți , o puteți face luând un autobuz spre Slobozia de autogara Obor sau un altul până la Urziceni de la autogara Ritmului iar de acolo un taxi ( se ajunge în 5 minute).
Cine nu își mai amintește Paștele din copilărie...Copacii înmuguriți, florile răspândind miresme, soarele zâmbind, cerul albastru și senin, din când în când o adiere lină de vânt ce mângâia obrajii îmbujorați de prunc, în aer mirosul tămâierii ca semn al comuniunii cu cei mutați din această ... Și nu doar atât...din biserică se auzeau glasuri cristaline ce Îl prohodeau alături de Sfinții Îngeri pe Domnul.
Așadar, te așteptăm cu drag în această atmosferă de copilărie, lumină și înviere alături de corurile ce vor fi mărturisitorii, alături de dascălii lor, de preoți și credincioși.

Sâmbătă, 27 martie, 2010, orele 10: 00, biserica ”Înălțarea Domnului”, Manasia,Ialomița
FESTIVALUL JUDEȚEAN DE CÂNTĂRI RELIGIOASE ȘI TRADIȚII PASCALE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu